Reality
Rozvoj provozoven
Celá skupina JLV neustále hledá vhodné lokality k otevření svých provozoven značky PONT, BIO POINT, MINIT, Burger King, bageterie Pappata, Momento Café a restaurace Momento. Pokud disponujete prostory splňující požadavky konkrétního konceptu a máte zájem získat spolehlivého a solventního partnera, neváhejte a kontaktujte nás na e-mailové adrese : development@jlv.cz
Naše společnost dále nabízí k pronájmu kanceláře a nebytové prostory v sídle společnosti na Praze 4.
Lokalita: ideálně u velmi frekventovaného místa průchodu lidí. Zastávky MHD, ČSAD, ČD, přestupní stanice, nemocnice, letiště, centra měst, administrativní budovy.
Inženýrské sítě: vodovod, kanalizace, elektro, možnost VZT, slaboproud, místo na odpady.
Požadavky na sítě: elektro: min. požadovaný příkon 35 kW /
Vodovod: 100 m3 roční spotřeba / Slaboproud: zavedená telefonní linka.
Doba podnájmu: minimálně 5 let s případnou opcí.
Zásobování: nutný příjezd a přístup pro zásobování.
Označení provozovny: možnost umístění loga PONT na provozovnu a okolí a umístění venkovního označení prodejního místa SAZKA včetně venkovní antény.
PONT (prodejna potravin)
Požadavky na prostor: nebytový prostor o minimální výměře 60 m2 maximálně 150 m2. Ideální půdorysný tvar čtverec, obdélník s nepříliš komplikovaným dispozičním řešením. Nutná výloha i vstup z ulice, dobrá viditelnost. Možnost bezbariérového přístupu. Preferujeme umístění na rohu ulic.
Lokalita: možnost umístění v méně frekventované lokalitě, ale s dobrou dostupností od frekventovaných míst do vzdálenosti 30 m. Zastávky MHD, ČSAD, ČD, přestupní stanice, nemocnice, letiště, centra měst, administrativní budovy.
Inženýrské sítě: vodovod, kanalizace, elektro, slaboproud, místo na odpady.
Požadavky na sítě: elektro: min. požadovaný příkon 20 kW / Vodovod: 40 m3 roční spotřeba / Slaboproud: zavedená telefonní linka.
Doba podnájmu: minimálně 5 let s případnou opcí.
Zásobování: nutný příjezd a přístup pro zásobování.
Označení provozovny: možnost umístění loga Bio Point na provozovnu a okolí.
BIO POINT (Zdravá výživa)
Požadavky na prostor: nebytový prostor o minimální výměře 45 m2 maximálně 100 m2. Ideální půdorysný tvar čtverec, obdélník s nepříliš komplikovaným dispozičním řešením. Nutná výloha i vstup z ulice. Možnost bezbariérového přístupu.
Lokalita: Ideálně u velmi frekventovaného místa průchodu lidí. Zastávky MHD, ČSAD, ČD, přestupní stanice, obchodní centra, nemocnice, centra měst.
Inženýrské sítě: vodovod, kanalizace, elektro, slaboproud, místo na odpady.
Požadavky na sítě: Elektro: min. požadovaný příkon 25 kW / Vodovod: 40 m3 roční spotřeba / Slaboproud: zavedená telefonní linka.
Doba podnájmu: minimálně 3 roky s případnou opcí.
Zásobování: nutný příjezd a přístup pro zásobování.
Označení provozovny: možnost umístění loga MINIT na provozovnu a okolí.
MINIT (rychlé občerstvení)
Požadavky na prostor: Nebytový prostor o minimální výměře 20 m2 maximálně 35 m2. Ideální půdorysný tvar čtverec, obdélník s nepříliš komplikovaným dispozičním řešením. Nutná možnost řešení pultového prodeje do frekventovaného místa.
Lokalita: Ideálně u velmi frekventovaného místa průchodu lidí. Zastávky MHD, ČSAD, ČD, přestupní stanice, obchodní centra, nemocnice, centra měst.
Inženýrské sítě: vodovod, kanalizace, elektro, slaboproud.
Požadavky na sítě: el. energie 230 V, cca 90 kWh/den, jistič 3x 32 A, odvětrávání - možnost vývodu odvětrávání (možnost toto vybudovat), slaboproud - telefonní přípojka.
Doba podnájmu: minimálně 3 roky s případnou opcí.
Zásobování: samostatný přístup pro zásobování, avšak může být za určitých podmínek řešen z prodejního prostoru.
Obvyklé vybavení: ohřev TUV, pokladní HW, skladové lednice, skladová mraznička, osvětlení provozovny, chladící vitrína, výrobník tep. nápojů, výrobník stud. nápojů, pracovní stůl chlazený, příruční lednice výroby, rozpékací pec, roleta - otevírá celou prodejní část (pult).
BAGETERIE PAPPATA
Požadavky na prostor: Nebytový prostor o minimální výměře 25 m2 maximálně 50 m2. Provozovna má prodejní část a zázemí, dispozice dle konkrétního prostoru. sociální zázemí a WC není nutné - nutno zajistit oddělené (neveřejné) WC pro prodejní personál (jež lze smluvně dohodnout s provozovateli WC v místě umístění obchodu).
MOMENTO CAFFE
Požadavky na prostor: nebytový prostor o výměře 40 m2 - 80 m2 (dle možného zázemí pro personál).
Lokalita: ideálně s velkou koncentrací lidí, nádraží, nemocnice, obchodní pasáže.
Inženýrské sítě: elektro, voda, kanalizace.
Požadavky na sítě: - elektro: příkon cca 15 kW, jištění 3x25A, voda: denní spotřeba cca 0,169 m3, maximální roční spotřeba Qrok=50m3/rok, slaboproud: 1x telefonní linka (minimálně ADSL, 2 Mbit)
Doba podnájmu: minimálně 5 let s případnou opcí.
Zásobování: potřebný příjezd a přístup pro zásobování provozovny.
Odpadky: možnost využití kontejnerů na směsný a tříděný odpad s denním vývozem.
Loga: možnost umístění loga na provozovnu a do okolí.
Požadavky na sítě: elektro: příkon cca 63 kW (bez TUV, topení, chlazení), jištění 3x80A, lapač tuků (dle lokality),
voda: denní spotřeba cca 6m3,
vzduchotechnika: Vp = Vo = cca 6000 m3/h, vytápění, chlazení
Doba podnájmu: minimálně 5 let s případnou opcí.
Zásobování: potřebný příjezd a přístup pro zásobování provozovny.
Odpadky: možnost využití kontejnerů na směsný a tříděný odpad s denním vývozem.
Loga: možnost umístění loga na provozovnu a do okolí.
Lokalita: s velkou koncentrací lidí, nádraží, nemocnice, obchodní pasáže.
MOMENTO RESTAURACE
Požadavky na prostor: nebytový prostor o výměrách: cca 150 m2 pro zákazníky (sezení + wc) + cca 100 m2 zázemí pro přípravu pokrmů.
Inženýrské sítě: elektro, voda, kanalizace.